News

Merrni Internet&Stacione TV me Abissnet! Bëje këtë verë të papërsëritshme!

💣⚽ Përjeto emocionet më të bukura me Kampionatin EURO 2020, me abonimin mbi 3 muaj në Digitalb Familjar 😍🥳
Me More TV Box, ju keni mundësinë të shijoni programe TV për gjithë familjen, pasi keni mundësinë të zgjidhni nga 70 kanale televizive deri tek premium, me mbi 100 kanale 📺 Internet & More TV Box do thotë internet dhe abonim mujor paketa Digitalb ose Tring! Çdo muaj paguan internet dhe paketen televizive që ke zgjedhur🤗
Ndërkohë që #👨🏻 shijon ⚽, #👩‍👧‍👦 argëtohen me programet të shumta! Zgjedhni 2 në “One Shop” Abissnet😊

Leave a Reply