Uncategorized

Vrapi nuk ka qenë ndonjëherë më i shpejtë!

Sepse tani merr 24 muaj internet dhe përfiton 2 muaj 𝗙𝗔𝗟𝗔𝗦! Por kjo ofertë e supershpejtësie nuk mbaron me kaq, pasi merr kosto instalimi dhe pajisje në përdorim 𝗙𝗔𝗟𝗔𝗦. Oferta është e limituar deri më 30.06.2021, prandaj ju e dini vet ç’duhet të bëni 🏃🏽😎

Leave a Reply