Uncategorized

Sa na pelqen të shikojmë filma falas në internet!


Ështe shumë komode ti shohesh nga divani i shtëpisë! Ka shumë faqe ku mund të merrni filma “falas”, por më poshtë gjeni të pastra nga viruset dhe të ligjshme për t’u përdorur. 💻

Filma me titra anglisht:

👉 Crackle – Faqja me popullore në internet për filma falas
👉 Popcornflix – Përman një larmishmëri filmash
👉 Yidio – Sistem kërkimi filmash shumë të mirë
👉 Vudu – Nëse doni të shikoni filma me cilësi të lartë
👉 IMDb TV – Për informacione te detajuara për çdo film
👉 Pluto TV – Televizion online që transmeton drejtpërdrejt

🤩Filma ose seriale me titra shqip:
👉 Filma 24
👉 Seriale on